Eerste echte Modeshow Designs By Mariana 2015


31 may 2015
“12 modellen, 24 outfits en een super vette show”

Onze thema was “Terug gaan naar de bron”, daar hoorde bij –>
Natuurlijk haar, tribal make-up, aloud sieraden, Afrikaanse kleding, blote voeten en eenvoud!

Op dit moment ben ik nog steeds overweldigd na wat gisteren is gebeurd… Na een aantal maanden van oefenen/bij elkaar komen met een nauw team van gedreven en inspirerende modellen, visagisten, stylisten en kappers kan ik echt zeggen dat “hard werken loont” voor ons opgaat!! Ik ben zo ontzettend trots op mijn gehele team en iedereen die zijn bijdrage hieraan heeft geleverd om dit tot een succes te laten zijn. Wanneer we spreken over het begrip ‘”succes” zegt de ~van Dale~ “iets dat goed afloopt”. Onze show stond in “vuur en vlam” en het publiek werd “wild”, dus hieruit maak ik op dat we het tot een goed eind hebben mogen brengen!! Zoals ik al zij tijdens mijn korte woord is het mijn verlangen om de jongeren van de Afrikaanse diaspora terug te linken naar Afrika, terug naar de bron waar het begon, waar onze wortelen liggen en onze nalatenschap is geworteld. Weet en weest trots op waar je vandaan komt en laat dit vol luister zien in je spreken maar ook in het waarneembare!!

Ik wil al mijn 12 modellen bedanken voor hun tijd, inzet, toewijding en enthousiasme. Heb het super leuk met ze gehad en zij hebben het ontzettend goed gedaan! En ondanks dat de loopopstelling last minute was gewijzigd hebben ze het alsnog super opgepakt. En dank aan Kimberly (Model/Spoken word Artist) voor het openen van de show!

Dank aan de dames van dansgroep Les Fam’ voor hun spetterende en mooie optreden. En hun manager Nanouschka voor de fijne samenwerking!!

Ik wil alle dames “achter de schermen” bedanken:
MUA/Visagisten: Katherine Van Delft-Asifor & Surya Tower
Kapper: Brigetta Jalink
Styliste & sieradenmaakster: Maureen Riley
Jullie werden niet direct/goed gezien, maar bedankt voor jullie harde werken en het opleveren van jullie prachtige werk volgens de opdracht!! Extra dank aan Maureen voor het continu meedenken, inspireren, helpen en liefde in het hele proces…forever thankfull lieverd!!

Ik wil mijn team van fotografie en film bedanken!
Big shoutout to Saskia Vossen (helemaal uit Brabant), Fons Langemeijer & film door mijn broertje Alfa Zinga!! Bedankt voor jullie inzet, tijd en inspanningen en ben benieuwd naar de resultaten.

Ik wil mijn zus Elisa danken voor het opleveren van mijn mooie “Designs By Mariana” mokken en het helpen behind the scenes en achter de stand. En mijn nicht/twin Rebecca voor het helpen tot nog in de nacht before de modeshow en haar bijdragen op de modeshow. You girls worked hard, en came all the way from Antwerp…love you both!! En lieve vriendin Suzan bedankt voor je snelle hulp achter de schermen, je aanwezigheid en de prachtige rozen!!

Dank aan alle lieve vrienden en familie die uit heel Nederland (Schiedam, Purmerend etc. & uit Belgie (Antwerpen ) zijn gekomen. Ik waardeer dit ontzettend, was een belangrijke dag voor mij!
En extra dank aan Karina die bijna hele dag is komen supporten en vanaf het begin mij hierin heeft gesteund en met ideeën kwam!

En dank aan mijn lieve ouders voor de continue support. Zusjes Priscille/ Elvira voor jullie liefde en inspiratie en nichtje Lonice die allemaal vanuit België zijn gekomen om mijn show te zien. 

Dank aan alle lieve mensen/bezoekers die achteraf zijn gekomen met support, complimenten, hugs en liefde…i appreciate this.
All for the love of Africa!! En dank aan iedereen die wat gekocht heeft!

Tot slot dank aan Dorine Esien van Queen of Africa voor het mogelijk maken van dit event en het bieden van een platform voor ontwerpers met een talent. Bedankt voor de fijne communicatie in het gehele process en de inspirerende woorden! En dank aan alle andere medewerkers die hun steentje hebben bijgedragen!!

Het maakt niet uit wat je kan of wat je doet, gebruik je talent wat je hebt ontvangen en verrijk de wereld daarmee. Voor jou is het misschien van kleine waarde maar voor een ander kan je “de wereld” betekenen!
Big shoutOut naar de andere 10 designers…you all did a great job met jullie mooie creaties!! 

Woorden schieten echt tekort om te laten zien hoe dankbaar ik iedereen ben…really from the depth of my heart…thank you soo much, merci, obrigada, & dank u wel

Wil je op de hoogte blijven van alles, houd dan deze kanalen in de gaten –>
1. Instagram: DesignsByMariana
2. FB: Mariana’s Accessoiriess
3. YouTube: DesignsByMariana

One love,
Mariana

11350446_936841216337685_1883536562613673024_n 2015-05-30 264 met logo
Bekijk hier het filmpje van de gehele modeshow!