1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Designs by Mariana  Door het plaatsen van een bestelling aanvaardt de Klant deze algemene voorwaarden zoals die staan vermeld. Designs by Mariana behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

2. Overeenkomst

Alle artikelen die worden gekocht dienen volledig voor levering betaald te zijn, tenzij anders overeen gekomen. Een koopovereenkomst wordt geldig nadat, vooraf het volledige bedrag van een order is voldaan. Designs by Mariana stuurt op dat moment een e-mail ter bevestiging van ontvangst van de betaling.

3. Prijzen en Betaling

De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Betalingen vinden plaats via een bankoverschrijving. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u hiervoor de gegevens.

4. Verzending

4.1 De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van de artikel.

4.2 Levering vindt gewoonlijk plaats binnen 10 dagen en met uitzondering 18 dagen.

4.3 Indien niet geleverd wordt binnen 18 dagen dan kan de klant wettelijk de overeenkomst kosteloos en zonder ingebrekestelling ontbinden. Wanneer een bestelde artikel niet meer op voorraad is, wordt de klant hier zo snel mogelijk na de bestelling per mail geïnformeerd. De klant kan eventueel ook kiezen voor een vervangend artikel.

5. Retourneren

5.1 De klant kan een artikel retourneren binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling, een retour moet vooraf binnen 7 werkdagen aangemeld worden.

5.2 De kosten voor retourzendingen zijn geheel voor eigen rekening van de klant. Betalingen worden teruggeboekt mits het geretourneerde product in onbeschadigde staat is.

6. Uw persoonsgegevens / privacy

6.1 Design by Mariana draagt zorg voor een uiterst zorgvuldige en vertrouwelijke behandeling van de persoonsgegevens van de koper. Persoonsgegevens zullen door verkoper nimmer worden doorgegeven aan derden. Dit gebeurt uitsluitend met toestemming van de klant en met als enig doel het bestel- en bezorgproces te kunnen afhandelen.