Het is inmiddels vrijdag 27 maart, en vandaag is het dag 4 dat mijn webshop in de lucht is. Hectische dagen geweest, veel leuke berichten van mensen beantwoord en de laatste ‘storingen’ verholpen. Ik wil niet teveel tijd laten passeren om de mensen  die mij geholpen hebben de eer geven die zij verdienen. Ga ze gewoon in chronologische volgorde benoemen!Voor sommige is het misschien een “cliché”, maar aller eerst wil ik God bedanken voor de kracht, doorzettingsvermogen en het plan wat Hij in mijn hart heeft geplant om dit te gaan ondernemen. Zelf had ik dit nooit voor ogen gehad, de mensen die mij kennen weten ook dat ik niet van cijfers houd haha. Soms zijn dingen ook moeilijk en zwaar, maar telkens weer helpt hij mij erdoorheen…my God is awesome!

Dan wil ik mijn lieve papa bedanken. Hij is altijd degenen geweest die mij motiveert om door te gaan en continu aanspoort om mijn werk te verbeteren. Voor degenen die het niet weet, back in Africa was mijn vader ook een kleermaker. En nog steeds maakt hij af en toe dingen voor mensen. Daddy…my mentor and my heart!

Roeles Nelom van Clickpro Nederland is degenen die de geraamte en alle basis dingen van mijn website heeft opgezet. Hij heeft god werk geleverd volgens het idee wat ik wou, zonder hem wist ik niet waar ik moest starten. Hij is niet alleen een vriend, maar ook een inspirator. In tijden dat ik met hem sprak motiveerde hij mij om mijn ideeën door te voeren en niet klein te denken. Hij gaf mij ideeën en tips en geloofde in mij. Dank je wel hiervoor Roeles.

Stephan Kamstra van Unity Digital heeft mij met de verdere invulling en de technische moeilijkheden van mijn website geholpen. Like a 100 times heeft hij mij uitgelegd hoe ik dingen moet toepassen, invoegen, aanpassen etc. Stephan, wij gaan al jaren terug, en je bent altijd mijn redder in nood haha. Waar ik “Chinese tekens  en storingen” zie, zie jij oplossingen. Thanks dat je mij altijd uit de brand helpt met je kennis en jij dit van harte doet.

Dan wil ik Karina van de Werf bedanken. Karina is een vriendin die stamt uit de kleuterklas en de enige uit die tijd waar ik nog mee omga. Karina en ik hebben elkaar jaren lang niet echt meer gezien (vanwege afstand en eigen levens), maar sinds een paar jaar hebben we het contact weer opgepakt en zien we elkaar nu een aantal keer per jaar. Toen Karina hoorde dat ik in mei 2015 voor de eerste keer zou meedoen aan een modeshow, is zij slowly but surely een soort van rechterhand van mij geworden. Ze begon zich zo fanatiek voor mij in te zetten dat ik er helemaal versteld van stond. Waar je anderen niet meer zag die je wel verwachtte, was zij daar wel. Ze dacht met mij mee, belde organisaties, kwam met super leuke ideeen…ze zat echt achter mij aan (in a good way). Karina…bedankt for believing in me en dat jij je zo voor mij inzet…my heart is grateful!!Dan wil ik de man achter de meeste foto’s op mijn website bedanken…mijn broertje Alpha. Soms kom ik met verzoeken en is hij moe of geen tijd, en toch zet hij zich steeds voor mij in zodat ik mooie foto’s kan krijgen. Bedankt lief broertje…je weet zelf. Keep it up because you are goood!!

Zonder modellen geen foto’s!! Mijn 3 beautiful ladies waarmee ik from the start ben begonnen… Chayenne, Eva & Daphne. Bedankt voor jullie inzet, gezelligheid, positiviteit en dat jullie er in weer en wind waren! Hoop dat we nog veel meer leuke shoots samen mogen gaan doen.

Dan wil ik mijn zussen/zusjes en mama bedanken die mij hebben gesteund, in mij geloven en voor mij baden.
Thanks for the love!!
Dan wil ik mijn ondernemende sisters and friends Nadira, Suzan & Elisa bedanken. Of het nou in de gesprekken zijn geweest die wij hebben gehad (and Nadira we had a lot) of puur door het feit wat je doet…thank you. Allemaal inspireren jullie mij, want jullie zijn mij voor gegaan in het najagen van jullie dromen, and look where you’re standing now! Keep it up and keep that spirit of motivating others!

Verder wil ik mijn andere vriendinnen en family bedanken die in woorden maar ook in stilte aan mij hebben gedacht om mij geluk te wensen. Appreciate it!

Tot slot wil ik al mijn volgers bedanken voor hun geloof in mij en de positieve en warme woorden.
I see you and i thank you!Al deze personen hebben een steentje bijgedragen aan het realiseren van mijn droom. En hebben mij gedeeltelijk gevormd tot de persoon die ik nu ben…thank you for that!!

“My heart is glad and my tongue rejoices”

Onthoud altijd dat woorden kracht hebben…je kunt er iemand mee opbouwen, maar je kunt er ook iemand mee afbreken! Hiermee sluit ik af.

Bless,
xo Mariana